SOME

CHECK-UP 

DET SIGER MINE KUNDER

Jeg havde specifikt brug for vejledning i forbindelse med opstart af Facebook og hvilke potentiale der ligger her i forhold til profilering af min virksomhed. Louise hjalp mig også godt igang...

Jeg vil klart anbefale Louise fra Smartup.dk til andre...”
Dit Massage Værksted v/Eva Christensen
https://www.ditmassagevaerksted.dk/

En virksomheds online identitet er utrolig vigtig for at virksomheden er synlig og kan skabe organisk vækst. Hvis dine kampagner ikke giver resultater kan det være det er på tide at få nye øjne på. Jeg giver dig nye indgangsvinkler til brugen af de sociale medier, så du kan få gang i dine kampagner og komme ud til dine følgere.

Sociale medier kan også være et fantastisk værktøj til idégenerering og spotning af nye trends. Formår du at udnytte dine sociale medier til at udvikle din virksomhed så du følger med tiden?

Sociale medier kan få din store virksomhed til at have personlighed som dine kunder kan i forstå og relatere til. På den anden side kan de sociale medier hive dig ud i en shitstorm. Har du en handleplan for hvis det sker?

Hvis du står med en konkret udfordring med dine sociale medier, så ring og få en snak med mig. Hvis du mener jeg har noget at byde ind med, så booker vi et møde.

Pris ​ 525 kr/t + moms

CVR NUMMER 

40 65 69 36

TELEFON 

40 91 43 44

Lavet af Smartup.dk 

  • Sort Instagram Icon
  • Sort YouTube Icon
  • Facebook Basic Black
  • Sort LinkedIn ikon