• Louise Kraneled

Reklamebeskyttelse - slipper du så for telefonsælgere?

Opdateret: 1. sept. 2019
Som virksomhedsejer kan du tilvælge reklamebeskyttelse inde på CVR-registeret, men gør det dig fri for telefonsælgere?


Når du er nystartet iværksætter, er du ofte den eneste medarbejder i din virksomhed. Det gør gentagne opkald fra telefonsælgere forstyrrende, og kan være en stor tidsrøver. Nogle gange kan man nærmest føle sig chikaneret hvis telefonsælgeren er ekstra ihærdig. Spørg enhver virksomhedsejer, og du vil hurtigt opdage, at der bred enighed om at telefonsælgere er trælse.

Kan man undgå telefonsælgerne?


En privatperson har gode muligheder for at beskytte sig imod sælgere. Desværre kan man ikke sige det samme om virksomheder.

Som virksomhedejer kan du vælge at reklamebeskytte dit cvr-nummer. Hvis du vælger at reklamebeskytte dit CVR-nummer, må de oplysninger som er tilgængelige på virk.dk ikke benyttes til reklamehenvendelser dvs. telefonsælgere og reklamer via post. Du kan endvidere vælge at fjerne din e-mail og telefonnummer fra CVR. Din adresse skal dog altid være tilgængelig. Dette gør det endnu svære for telefonsælgerne at få fat på dig.

Det man skal være opmærksom på er at reklamebeskyttelsen kun gælder de oplysninger du har tilgænge på virk.dk. Det vil sige, at hvis du har dine kontaktoplysninger tilgængelige andre steder, hvilket man jo som oftest har som virksomhedsejer, er disse ikke omfattede.


Er det brugbart?


Min vurdering er ja. Jeg har selv valgt at reklamebeskyttet min virksomhed, og jeg anbefaler som hovedregel også til min klienter at de gør det samme.

Som nystartet virksomhed er du en telefonsælgers yndlings mål. Du er ny, du ved måske ikke meget om persondataforordninger, seach engine optimisation og alle andre buzzwords, og en telefonsælger ved at du potentielt kunne bruge alt fra bogføringssystemer til hjælp til Google Adwords.

Ved at gøre dine kontaktinformationer utilgængelige på CVR-registreret kan telefonsælgere ikke bruge søgefunktionerne til at finde dine kontaktoplysninger. Hvis de vil kontakte dig, skal de finde dit firmanavn og herefter finde dig via Google. Det det en smule mere besværligt at få fat på dig, og det kan sparer dig for en del opkald.

Derfor er mit råd at du reklamebeskytter dig fra starten, så du undgår størstedelen af opkaldene, og kan fokusere mere af din tid på din virksomhed.


Sådan reklamebeskytter du din virksomhed


Du kan altid til- og fravælge reklamebeskyttelse. Du gør det ved at logge ind på virk.dk, og ændre sin virksomhed.

Du kan læse om reklamebeskyttelse mere hos virk.


Hvis du synes oplægget var brugbart så giv det et like og giv os endelig en kommentar her eller på vores facebookside.


Har du valgt at reklamebeskytte din virksomhed?

11 visninger

CVR NUMMER 

40 65 69 36

TELEFON 

40 91 43 44

Lavet af Smartup.dk 

  • Sort Instagram Icon
  • Sort YouTube Icon
  • Facebook Basic Black
  • Sort LinkedIn ikon