• Louise Kraneled

Dit netværk - hvor er det?

Opdateret: 12. dec. 2019Lige for tiden handler mit liv meget om netværk. Både at lave netværk og at bruge netværk. Jeg hører tit folk sige at de ikke har noget netværk, men jeg vil påstå at det har alle. Det er bare ikke alle som tænker over det. I dette blogindlæg vil jeg vise dig hvor dit netværk er.


Dine venner og familie

Venner og familie er ofte det første folk nævner. Jeg er bruger mange af mine venner til at få feedback på ideer, men det er langt fra alle i den del af mit netværk som jeg kan bruge til at få råd og sparring angående min virksomhed.


Gamle klassekammerater og kolleger

Jeg har personligt mange gode netværksforbindelser igennem gamle klassekammerater og kolleger. Selvom det er lang tid siden jeg har set dem, så har de altid ville hjælpe mig hvis jeg har spurgt om hjælp eller henvisning. Jeg har endda et par gamle lærere som jeg også har spurgt til råds.


Tænk kreativt

Da jeg skulle sælge mit hus, så var jeg i tvivl om hvilken ejendomsmægler jeg skulle bruge. Så tænkte jeg over hvem der kendte alle i byen og hvis mening jeg stolede på. Jeg kom frem til at det måtte være vores lokale vinmand. Jeg kørte ned til ham og spurgte om han kunne anbefale en ejendomsmægler. Han kendte alle ejendomsmæglerne personligt, og han havde en rigtig god anbefaling.


Jeg kender virkelig ikke nogen

Nogle gange så står jeg med et specifikt problem som jeg skal bruge hjælp til. Hvis jeg ikke lige kan komme i tanke om en i mit nuværende netværk, som jeg kan spørge til råds, så har jeg flere gange ringet en fremmed op (at foretrække) eller sendt dem en mail. Det har næsten altid endt ud i godt feedback og nogle gange også nye bekendtskaber. Jeg har faktisk også været så fræk, at jeg bare er mødt op i en virksomhed for at bede om et råd. Det værste der sker er at du får et nej, og det har jeg endnu ikke fået.


Jeg har en lille øvelse til dig. Prøv at sæt dig ned og skriv 20 personer ned som du har i dit netværk. Skriv så ved siden af navnet hvad de kan hjælcanvape dig med. Det kan være alt fra støtte til råd om markedsføring. Du vil opdage at du kender nogen som du kan sparre med.


Hvis du synes godt om dette blogindlæg så giv det et like, og send mig endelig en kommentar her, eller på min facebookside.

Du kan også finde os på instagram hvor der billeder fra hverdagslivet i Smartup.dk.

15 visninger

CVR NUMMER 

40 65 69 36

TELEFON 

40 91 43 44

Lavet af Smartup.dk 

  • Sort Instagram Icon
  • Sort YouTube Icon
  • Facebook Basic Black
  • Sort LinkedIn ikon