• Louise Kraneled

6 råd til at øge din indtjening i krisetider


Der er mange virksomheder som virkelig kan mærke at der er krise. Corona virussen får kunderne til at blive væk, og det er uvist hvornår det hele er oppe at køre igen.


Der er heldigvis forskellig tiltag du kan tage for at øge din indtjening i krisetider.


Jeg har lavet en liste på seks tiltag. Jeg håber du kan bruge dem. Du kan finde dem i video version her, hvis du er mere til det.


1. Forlæng din betalingsperiode.

At forlænge din betalingsperiode for dine kunder giver dig ikke penge i kassen lige nu, men det kan give dig vished om at de kommer i fremtiden. Det kan stille dig bedre i forhold til dine samarbejdspartnere. Samtidig kan det hjælpe til at give dig ro i maven.


2. Lav afdragsordninger til dine kunder.

Hvis du gerne vil have penge i kassen nu, kan du tilbyde en afdragsordning til dine kunder. På den måde sikre du dig at få en smule af pengene ind med det samme, og det kan måske gøre at du kan holde skindet på næsen hvis du er presset.


3. Sælg klippekort

Du kan sælge klippekort med dine ydelser med en smule rabat. Her ser jeg især en stor mulighed for frisører og andre som har loyale kunder som kommer jævnligt.


Hvis du har kunder som er kommet hos dig fast i mange år, så er jeg sikker på at de gerne vil købe et klippekort med ti klipninger hvis de kan spare lidt pr. klipning. På den måde kan i stadig sælge, og så levere ydelserne senere.


4. Lav pakker med flere ekstra services

Du kan udvikle nogle attraktive pakker, hvor du sammensætter, og måske udvikler, nogle helt nye produkter som kun er til salg samlet. På den måde kan du sælge mere pr. kunde, og tilbyde dine kunder noget ekstra lækkert.


5. Inkluder lidt mere i dine nuværende produkter.

Hvis du vil give dine kunder et større incitament til at købe dine produkter, så kan du inkludere lidt ekstra i dine produkter. Hvis du normalt sælger sessioner af en time, så kan du prøve at sælge 1,5 time for samme beløb. Du kan også tilbyde en ekstra service. Hvis du for eksempel er mekaniker så kan du tilbyde en bilvask oveni et service af bilen. Vær kreativ.


6. Lav miniudgaver af dine produkter.

Hvis du har problemer med at sælge dine nuværende produkter, så lav miniversioner af dem. På den måde kan du fortsat sælge til din nuværende kunder, og måske lokke nye til.


Dette er kun få ud af mange mulige tiltag du kan gøre for at øge din indtjening i krisetider. Det er vigtigt at holde gejsten oppe og være kreativ. Hvem ved, måske udvikler du nogle fantastiske nye produkter.


Hvis du synes godt om dette blogindlæg så giv det et like, og send mig endelig en kommentar her, eller på min facebookside.


Du kan også finde mig på instagram hvor der billeder fra hverdagslivet i Smartup.dk.

Hvis du synes godt om dette blogindlæg så giv det et like 👍, og send mig en kommentar her eller på min facebookside 💬


Du kan også finde os på instagram hvor der billeder fra hverdagslivet i Smartup.dk.27 visninger

CVR NUMMER 

40 65 69 36

TELEFON 

40 91 43 44

Lavet af Smartup.dk 

  • Sort Instagram Icon
  • Sort YouTube Icon
  • Facebook Basic Black
  • Sort LinkedIn ikon