• Louise Kraneled

10 måder at få abonnenter til dit nyhedsbrev

Opdateret: 1. sept. 2019Når du har truffet beslutningen om at udsende et nyhedsbrev, skal du også have en modtager. I denne blogpost vil jeg give dig inspiration til forskellige funktioner du kan benytte til at få abonnenter til dit nyhedsbrev.


1. Pop-up på din hjemmeside

En pop-up er en lille boks der kommer frem når folk scroller ned til et bestemt punkt på din side, eller efter et vist tidsinterval. Det er en meget brugt metode til nyhedsbreve. Grunden til at pop-ups virker godt, er at hvis folk som er kommet ind på din hjemmeside har vist dig og din virksomhed interesse.


2. Tilmeldelse rubrik på din hjemmeside

En mindre aggressiv, men stadig effektiv metode, er at have en tydelig tilmeldelsesrubrik på din hjemmeside. Det er der mange der har af samme årsager til at de har en pop-up. Hvis folk først er på din side er de interesseret i dine ydelser. Supplér evt. rubrikken med en call-to-action tekst som opfordre folk til at abonnere på dit nyhedsbrev.


3. Lav en gratis pdf folk kan få hvis de abonnere på dit nyhedsbrev

Det kan være et godt redskab at have en PDF som er relevant for din målgruppe som du kan give væk gratis, hvis de tilmelder sig dit nyhedsbrev. På den måde lokker du abonnenterne til.


4. Annoncér via sociale medier

Du kan få flere abonnenter til dit nyhedsbrev ved at have annoncer på de sociale medier. Her kan du bruge dine ydelser og blogposts i annoncerne.


5. Post på sociale medier

Lav opslag på de sociale medier hvor du gør opmærksom på dit nyhedsbrev. Skriv hvad dit nyhedsbrev tilbyder, og hvad folk får ud af at abonnere på det. Hvis du allerede har en del abonnenter, kan du fremhæve dem for at vise at folk kan lide dit indhold.


6. Folk kan tilmelde sig og få rabat på dit produkt

Hvis du tilbyder at dine abonnenter kan få rabat på et produkt hvis de skriver sig op til dit nyhedsbrev, kan du tiltrække flere abonnenter. Hvis du har en fysisk butik, kan det også bruges der.


7. Grupper på Facebook

Hav relevante og hjælpende blogposts, tips og tricks som du deler ud af i relevante grupper. På den måde viser du din ekspertise, og det kan få folk til at abonnere.


8. Lav en konkurrence

Lav en konkurrence hvor man kan deltage ved at tilmelde sig dit nyhedsbrev.


9. E-mail signatur

Hvis du skriver mange mails til potentielle abonnenter, kan du lave en tilmeldelse funktion som folk kan klikke på i din mailsignatur.


10. Lav unikt indhold til din abonnenter

Hvis du laver specifikt indhold til dine nyhedsbrevsabonnenter, kan du bruge det til at få flere tilmeldinger.


Vi håber du fandt de 10 måder inspirerende. Hvis du synes oplægget var brugbart så giv det et like og send os endelig en kommentar her, eller på vores facebookside.


Skriv også endelig en kommentar hvis du har andre gode måder til hvordan vi får flere abonnementer til vores nyhedsbreve.

13 visninger

CVR NUMMER 

40 65 69 36

TELEFON 

40 91 43 44

Lavet af Smartup.dk 

  • Sort Instagram Icon
  • Sort YouTube Icon
  • Facebook Basic Black
  • Sort LinkedIn ikon